Hui, on jo elokuu

Tsau.

Kyllä tiedän, edellisestä on aikaa. En vain osaa päivittää tätä luurilla, tietokoneella on helpompaa. Olisin päivitellyt tätä sivua jo kesälomallakin, mutta mukana oli vain luuri ja tabletti (joka toimii nettinä), eikä mökillä ollut lainkaan omaa aikaa. Sellaista täydellisen rauhallista, seesteistä hetkeä. Loma teki kyllä hyvää, mutta kotiin palaaminen tuntui vain pahalta. Miksikö? Koska en olisi halunnut palata homekämppään. No, aloitanko alusta?

Matkasin siis Savoon mökkeilemään Lapinlahdelle vanhempieni, pikkuveljeni sekä hänen kaverinsa ja isoveljeni perheen kanssa. Meitä oli siis yhdeksän henkeä, joista nuorimmat olivat 2kk ja 7-vuotias. Mökillä oli siis vilinää ja vilskettä, niin paljon kuin inhoankin tuota lausetta 😀 Menimme kolmella autolla; Opelilla, Fordilla ja Volvolla, jonka perässä oli asuntovaunu. Noh, heti Valkealan kohdalla Volvon matka katkesi hetkellisesti. Rengas sanoi pultteineen itsensä irti, joten jouduimme soittamaan isoveljelle joka toimitti Volvon kuskille pultteja. Matka jatkui onneksi Lapinlahdelle asti moitteetta, mä vuorottelin äitini kanssa Fordilla ajamisesta. Yleensä me pysähdytään Kouvolasta lähdettyämme Ristiinan Nesteellä, sitten Warkauden Portilla ja sieltä ajetaan  mökille.

Mökkihän oli aivan mahtavalla paikalla, Savonjärven rannalla. Todella kaunis maisema. (Kuva on viime vuodelta, heh)

Itse loma sujui ihan hyvin, joskin täydellisen rauhan puute hieman rassasi. Kierreltiin Kuopiossa ja Iisalmessa useammin kuin kerran, Kajaanissa käytiin kerran ja Rautavaarassa samaten. Tein huikeita löytöjä, joista ei saa nyt kuvaa koska ne on jossain muuttolaatikoiden seassa. Mistä päästään tähän asiaan, että: lomalla tein aika ison päätöksen. Hain parempaa asuntoa asuinpaikkakunnaltani kuin asustamani homekaksio. Mä löysinkin miltei todellisen helmen; 20 neliötä isomman sekä halvemman asunnon. Minä sitten reippaana tyttönä otin yhteyttä kämpästä, sähköpostittelin viitisen päivää. Viime kuun lopulla kävin katsomassa tätä kolmiota, ja tykästyin: kaappitilaa on paljon (kummassakin ”makuuuhuoneessa”, eteisessä plus vaatehuone) mikä on tällein naisimmeiselle hyvä asia, eikö vain? Tämän lisäksi koko asunto on todella valoisa plus tämä on kerrosta ylempänä. Mä olen todella tyytyväinen uuteen asuntooni vaikka joudunkin muuton takia ravaamaan rappusia ylös ja alas. Oon saanut muutettua suurimman osan omaisuudestani uuteen osoitteeseen, ja hauskaa on se, että muuttomatkani on arviolta 200 metriä.

Tätä kirjoittaessa oon kylläkin keskellä muuttorumbaa ja joku voi pohtia, että miten mulla on aikaa kirjoittaa. Tässä on mennyt aikaa arviolta puolisen tuntia. Odottelen lähtöä, luulin että kirjoittaisin tämän osissa, mutta toisin kävi. Ensi kertaan, pus pus

~ Hilda

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s