Marraspäivitys

Heido.

Mukavasti on kuoleman kuukausi lähtenyt käyntiin. Oon käyny joulukuvauksissa Tampereen Lielahdella, viettäny 26. synttäreitä ja koittanu ymmärtää kaupungin työntekijöitä. Mitään radikaalia ei vielä ole sattunu, mut ohjelmaa ollu sen verta paljo, mikä on verottanu voimia. Kuoleman kuukausi eli marras. En oo yhtään varma, mitä kuolemaa marras meinaa, mutta jonkin. Yep, osaan yleissivistystäkin, haha 😀

Tosiaa, oon ehtiny tehä joulukuvauksetkin pin up-tyyliin. Kaikkihan sai alkunsa arvonnasta, mihin osallistuin ja minkä voitin muutaman muun leidin kanssa. Kolmas päivä oli sitten reissu Tampereelle Lielahden kartanolle. Harmi, kun mulla ei oo mitään kuvaa paikasta eikä edes kulissien takaa- kuvia. Mut minkäs teet, kun sama pää kesät talvet 😀 Söin siellä vuoden ekat joulukarkit, haha! Oli hyvää :p

Mä tosiaan täytin 9.pv rapiat 26 vuotta, jee! ❤ Synttärit meni ihan hyvin, vaikka pidettiinkin ne kahdessa erässä. Hauskaa oli ja sosiaalista oloa oli yli 9 tuntia. Ja se otti voimille. Olin sunnuntainakin aivan kuitti ja silti otin 5 ihmistä vastaan mun kämpälle. Ei meinannu jaksaa, mut selvisin.

Kaupungin työntekijät on sitä mieltä, että mun pitää aloittaa kuntouttava työtoiminta. Mä en tiedä, miten mä jaksan… tuntuu siltä, että mut pakotetaan töihin. Mulla on kuitenkin oma jaksaminen nyt kortilla. En tosiaan tiedä, miten jaksan, tuntuu rankalta hoitaa muutaman tunnin 1v ikäistä… huoh.

Oon myös viikon ajan hoitanut Lukaa, joka on mun lapsuudenperheen koira. Koira on helppohoitoinen, siinä ei oo mitään. Mut väkisinkin alkaa voimat loppua, on härdellin keskellä.

Katsotaan, mitä talvi tuo tullessaan.