Jätetää lupaamatta

Moi!

Tuli edellistä postia tehdessä mieleen uudenvuoden lupaukset. Ja nyt kun vaihtui vuosikymmen, nii ihmiset hullun lailla muistelee mennyttä vuosikymmentä. En sano, että siinä ois mitään pahaa, mutta mä en tajua miksi koko vuosikymmen pitää käydä läpi? Onko se ns.itseterapiaa joillekin? Mutta kukin tavallaan, ei oo multa pois jonkun muistelot facebookissa. 🙂 Mä oon joskus muistellu itsekin menneitä vuosia, mut en todellakaan tahdo muiden tietävän niistä, ainakaa facebookissa.

Hypomaniassa ollaan menty ja lujaa, eikä tietenkää äitiä ole kuunneltu. Syytä ois ollu. Kuitenkaan en oo koskaan varastanu, käyttäny huumeita, uhkaillu tai pettänyt, niihin on järki toiminut. Sen sijaan oon ottanu toisen henkilön laitteen omille nimille ja liki menettäny tämän takia luottotiedot. Mutta ne kokemukset on opettaneet mua paljonkin. Mutta ilman mun perhettä en takuulla olisi tässä.Oho, taas mentii henkilökohtaiselle alueelle. Sen verran uskallan vielä paljastaa, että yksinäisenä ihmisenä saattaisin olla ties missä. Joten kiitos heille eräille 🖤

Hypomaniaa mä en kaipaa, en todellakaan. Silloin teen vääriä ratkaisuja, puhun väärille ihmisille ja ajaudun huonoon seuraan. Oon joskus ajautunut ryyppyporukoihin, vaikka itse en tällöin juonut kuin harvoin. Älkää kysykö miten jouduin sinne 😀 Nykyään oon ihan raitis, uutena vuotena tuli kaksi vuotta täyteen. Jee! Ei kovin iso saavutus, heh.

~ Hilda

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s