Neiti kasari

Edellisestä postista on luvattoman kauan aikaa. Mutta, oon hengissä ja kerron viime viikonlopusta. Olin siis Vintagre Rusty Cafén ja Vintagen Viemää järjestämän muotinäytöksen mallina. Me kuvattii elävinä esimerkkeinä 50-80- luvut läpi.

Kuva: äitini

Kuten näkyy, olin ihana neiti 80-luku 🖤 Hauskaa oli, vaikka noissa korkkareissa oli hankala kävellä. Ne on muuten pinkit, ei punaiset 😉 Musiikkina kasarileideille soi Madonnan biisi Material Girl.

Hiukset ja meikki: Kristiina K. Vaatteet lainassa paitsi sukkikset on omat.

Siis en voi edelleen käsittää, että minut tahdottii mukaan. Oli huikean hauskaa, meikki just eikä melkein räiskyvä. Ainoa miinus koko päivässä oli oma, hutera kävely korkkareilla mut hei, kukaa tuskin huomasi 😉

Kuva: Mervi Tommiska. Tuolilla Vintagen Viemään Mari, loput ollaan näytösmalleja 🙂
Äiti salakuvasi… 😀

Meidän mallien yhteishenki oli aivan mahtava. Mä tsemppasin ja mua tsempattiin. Mut voin kertoa, että oli pientä jännitystä ilmassa, kun ilman laseja puolisokeana kävelet korkkareilla ja toivot, ettet lennä nurin. Ja hei! Mä tein sen! En kaatunut, en törmänny mihinkään enkä nolannu itseäni.

Me saatiin paikalle kuvaajakin, Mervi Tommiska. Ja hän oli sanonu sekä näytöksen järjestäjälle että mun äidille miten on halunnu kuvata mua jo kauan. Äiti kertoi näin ja olin ihan, että vau 😮 Tiedän olevani tavallinen typykkä, jolla on hyvä harrastus, mut moinen kommentti sai mut tuntee mielihyvää. Ja me saatiin Mervin kans kuvaushetki, kuten muutkin mallit sai. Oli jännittävää olla kuvattavana, kun muut katselee mut kivaa.

Koko touhu vei muutaman hassun tunnin, mut samalla se ryösti mun mehut. Haha. Me mentiin Prisman Buffaan syömään, oli hyvää vaikkei se ihan voita Kouvolan Buffaa 😀

Näihin tunnelmiin, moi! ~ Hilda

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s