Neljän seinän sisällä

Hei! Kirjoitan suht lyhyen, ytimekkäästä en tiedä 😀 pätkän. Eli toiveena oli tietää lisää mun ajasta neljän seinän sisällä.

Olisi ihannetilanne, jos kykenisin keskittymään hyvään kirjaan kuten Charlaine Harrisin 11 kirjan Sookie Stackhouse- sarjaan. Tai että korut valmistuisivat, lenkillä käymisestä puhumattakaan. Mutta ei, oon tylsä. Ihan tosi hei.

Oon tylsä, koska en pysty lukemaan, en kirjoittamaan. Keskittyminen on liian surkea siihen… Johonkin pystyn keskittyä, nimittäin sarjoihin ja jonkin verran peleihin. Oikein hävettää myöntää, että kirjojen maailma on mun keskittymisen varassa. Ja sekin on huonolla tolalla…

Päivät menee jokseenkin OK, teen palapeliä ja kuuntelen musiikkia, pelailen tai käyn veljellä kahvilla…. mut illat on eri maata. Joka ilta ahdistaa vähintään kerran. Toki, jos juttelen kavereille PS4 chat- toiminnon kautta, niin ei ahdista. Yksinolo kylläkin. Mulla ei oo enää koiraa, ei kissaa – enkä uskalla ottaa uudestaan.

Lukeminen ja kirjoittaminen on aina ollut mulle tärkeää, mutta sairastumisen myötä keskittyminen herpaantuu herkästi ja tekstin idea unohtuu. Mä en voi sille mitään ja se ottaa päähän. Niiden korvaamiseks oon löytänyt palapelit. Sen parissa vierähtää tunteja helposti, varsinkin hyvän musiikin kanssa.

Tänä iltana aion kokeilla, pystynkö keskittymään kesken jääneeseen kirjaan. Se on vaan testi, jonka lopputulos määrittää mitä mä huomenna teen. Eli jos pystyn lukemaan, niin tervetuloa mielikuvitusmaailma. Mutta, jos ei onnistu, niin kokeilen joku muu päivä uusiksi.

~ Hilda

Ps. Loppukuvan myötä: hyvää alkanutta viikkoa! 🖤

Asselit viuhumaan! -workshopin loppuhuipennus. Kiitos Rosetta Sweet!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s