Mistä mä tykkään – osa 1

Joo eli mielenkiinnon kohteet ja niitähän on muutama… Mistähän aloittais? 😀

Aloitetaan kliseisimmästä eli musiikista. Miksi kliseisin, koska moni sanoo että musiikki auttaa läpi huonojen aikojen. Niin mullakin. No, mitä mä sitten kuuntelen? Mut tuntevat tietää, että jos radiosta kuuluu poppia, kanava vaihtuu heti tai sitten sanon, etten tykkää 😀 Tässäki on lieveilmiö, eli tietty popmusiikki menee, mutta hönkäilevät tai naisilta kuulostavat miehet on jotain ihan kamalaa. Syntiikkapopista menee Hurts, oon tykänny niistä siitä asti kun kuuntelen Stay-kappaleen ekaa kertaa. Tai Paloma Faith, aivan upee ääni. Njoo, mut pääasiassa kuuntelen rocka- ja psychobillyn lisäksi metallimusiikkia tietyin rajoituksin sekä ihan vaan rokkia. Horrorpops ja Kitty in a Casket on kuunnelluimmat ensiksi mainituista. (Jos sulla on jotain genreen liittyvää bändiä, niin vinkkaa toki! 🙂 Joko tänne alas tai facebookiin, instagramin inboxiinkin saa törkätä ideoita!) 

DSC_0023 (2)

Njoo ja seuraavaan eli leffat/sarjat. Näistähän voisin pölöttää hamaan tulevaan asti, mut aika eikä tila riitä 😀 Nyt kun keskittyminen on hakusessa, niin en tietenkään katsele näitä, mutta KUN se toimii niin oon koukuttunut Chicago- sarjoihin. Chicago Fireä oon töllännyt liki kaiken, mitä Viaplay tarjoaa ja Chicago P.Dkin on loppusuoralla. Näitä katselin tauotettuna tänään yhden jakson kumpaakin, keskittymiskyky siis hiipii elämään. Toivottavasti. =) Näiden lisäks törmäsin joskus Blindspotiin samassa suoratoistopaikassa, ja oon nyt toisessa kaudessa. Aivan myyty. Jane Doe on liian mielenkiintoinen hahmo muistinmenetyksineen ja hämärine menneisyyksineen. Tätä sarjaa on verrattu Blacklistiin, mitä en oo vielä pystynyt aloittamaan. Tai pystyisin, mutta tahdon katsoa joitain sarjoja pois alta ennen kun koukutun taas johonkin.

DSC_0069

Eniten leffoissa ja sarjoissa kiehtoo juoni. Jos se on tarpeeksi hyvä, niin tykkään vaikka on vuosien varrella tullut katsottua päättömiäkin elokuvia ja silti tykännyt. Parhaana esimerkkinä toiminee Mars hyökkää!- elokuva. The Witcherin katsoin suositusten perusteella ja vaikka jaksoja olikin vain kuusi, jäin todellakin odottamaan jatkoa. Juoni ei ollut turhan suora, vaan käänteitä oli mun makuun sopivasti ja ne oli erilaisia. Samoin kävi Game of Thronesin kanssa, katselin aluksi suositusten takia, mut tykästyin ja nyt oon muistaakseni viidennessä kaudessa tai jossain niillä main. Sen sijaan Supernaturalin katsoin ihan itse pari jaksoa ja muutaman päivän päästä hyllyssä oli monta kautta hankittuna tarjouksesta – enkä oo katunut jaksokaan. Tässä sarjassa alunperin viehätti mytologia yhdistettynä nykyaikaan (huom. sarjan ilmestymisen nykyaika on siis hieman eri kuin 2020), legendojen ja hirviöiden metsästys. Toki sarjassa Chevrolet Impala kruunasi monta hetkeä. Hyllyssä on siis sarjoja ja leffoja aika hyvin. Eniten samalta yhtiöltä on Marvelin elokuvat. Kaikissa ei oo superuniikkia ideaa, mutta toteutus on tähän mennessä katsotuista toiminut. 

DSC_0175

Jooh. Jatketaans ens kerralla vaikka kirjoilla? 😀

~ Hilda

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s