Märinäkitinä, koska syksy

Huoh…. edellinen postinki meni vähän niinkö hukkaan, koska ajatus katkesi. Toivotaan, ettei mun aivot tee taas samaa! Joten here we go…

Yllä olevan kuvan joka sana on totta. Syksy on perseestä. Ihan tosi hei! Ja tänään päivällä, kiemurrellessani kun oli niin paha olla joka solulla (ja hei, ihan normaalia naisena olemista), mietin vaan kuinka syvältä esteristä syksy voikaan olla. En todellakaan nähnyt niitä monen mainostamia ”ihania, kirkkaita värejä joista saa elinvoimaa ja lallallaa”…. entäpä jos syksy onkin niin ahdistavaa aikaa, ettei näe niitä värejä? Näkee vaan harmaata paskaa, jolloin joka päivä sataa kuin ois tulva tulossa ja ne syksyn lehdet on vaan oikeesti kuollutta luontoa sun jalan alla.

Mulle tää vuodenaika on rankinta. Kevät on vielä jees, koska luonto nimenomaan herää eloon ja mä kömmin jälkijunassa (muihin nähden) mun maakellarista takasin valoon. Olkoonkin, että tää maakellari on kerrostalossa, heh. Talvikin vielä jotenkin menee, kun on lunta ja pakkasta, saa heitellä lumipalloja ikkunaan (ja maksaa se ikkuna…), mutta syksy on pahinta, koska mä menetin mun parhaan karvakaverini just näinä aikoina. Ja muutenkin syksy on niin harmaata, synkkää ja pimeetä, että en tajua mitä ihmiset näkee siinä, että saa heitellä kuolleita lehtiä ympäri pitäjiä. Eipä vaan…. syksy on aina ollut mulle hankalaa aikaa just sen pimeyden takia.

(c) Hidasta elämää

Olipa syksy mukavaa kuolleiden lehtien viskomista tahi ei, niin sieltä se jyllää menemään. Ei mulla oo mitään keinoja purkaa tätä ahdistusta, käyttäisin niitä muuten itsekin. Kynttilöistä moni tykkää, mutta oon liian neuroottinen niiden polttelun kanssa. Mutta näillä mennään, syksy on jo täällä ja se ahdistaa hulluna. Mä toivon, että tämä syksy menisi paremmilla eväillä kuin vuosi sitten, vaikkakaan kukaan ei voi tulevaa ennustaa. Jotenkin joskus toivoisin, että hyvät asiat voisi ennustaa, niillä sitten jaksaisi tulevatkin haasteet.

Teoriassa.

Ja siis ohan mulla syksylläkin tulossa jotakin kivaa, mutta ehkäpä annan tän postauksen olla syksyn märinäkitinä. Oikeasti toivon, että tästä syksystä tulee jotain muuta kuin ne yleensä on. Jotain, josta sanotaan eri sanoin kuin että tää on ihan esteristä.

~ Hilda

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s