Hullu ei voi nauttia tapahtumista

Helou.

On kulunut taas laittoman kauan aikaa edellisestä. Kuitenkin, olo on yllättävän hyvä ottaen huomioon, että on syksy. Siis syksy. Se vuodenaika, joka saa mussa aikaan kaamosmasennuksen oireita.

On syksyssä puolensa. Eräs ihana seuraaja Facebookin puolella sanoi, että luonto ei kuole. Se vain lepää, kunnes jaksaa taas nousta uuteen kukoistukseen 🍁💚 Oikein ihana ajatus minusta. En ollutkaan ennen ajatellut asiaa. Kuitenkin, syksyn värit on ihana juttu ja niistä nautin. Sateesta, pimeästä ja harmaasta säästä en kuitenkaan.

10.10 tulin henkilökohtaisesti kaapista ulos. Ei, ei seksuaalisuuden suhteen. Vaan mun mielenterveyden. Mä julkaisin (vahingossa kylläkin) mun omalle henkilökohtaiselle Facebook- sivulleni tekstin, jossa kerron mulla olevan kaksisuuntainen mielialahäiriö. Osa tiesi ja osa ei, mut yhtään paskaa viestiä tai kommenttia en saanut.

Stigma kuitenkin vaikuttaa yhä omaan elämään. Oon saanut itse kiinni mm. siitä, että voiko bipo käydä tietynsortin tapahtumissa, voinko julkaista tätä ja tätä asiaa omassa blogissani, mitä muut sanoo tästä? Ihan siis paskoja ajatuksia suoraan sanoen. Ihan tosi typeriä. Miksi en saisi käydä tapahtumissa? Miksi en voisi kertoa tiettyjä juttuja omassa blogissani? Koska stigma. Koska eihän ahdistuksesta kärsivä voi käydä tapahtumissa. Koska enhän mä millään voi hehkuttaa käyväni siellä ja täällä, mullahan on ahdistusta. Ja ahdistun ihmisistä.

No, nyt voin kertoa. Sillä jos mä en kerro, kuka sen tekee? Ei kukaan ainakaan mun puolesta. Eli; mä kävin katsomassa nakubalettia eli burleskia. Olen käynyt kolme hiton vuotta, nautin joka sekunnista. Esityksistä näin osan livenä ja osan livestriiminä. Miksi siis en voisi kertoa käyväni katsomassa strippausta ja nauttivani siitä? Koska sitähän burleski sisimmältään on, strippausta yleisölle. Se on musiikin tahtiin tehtävää strippausta. Lahden Ravintola Tirran lavalla on kyltti, jossa on alaston nainen ja yläpuolella teksti Strip Tease. Todellakin nautin joka sekunnista eikä esitystä katsoessa mieti muita ihmisiä.

Ravintola Tirra, Lahti

Gigi Praline ja minä ❤️
Gigi Praline, minä ja Pepper Sparkles ❤️
Dick Tatore, minä ja Eva Euforia ❤️
Eva Euforia, minä ja Dick Tatore ❤️

Kuten kuvista näkee, mä olen onnellinen saadessani selfieitä mun ihailemieni taiteilijoiden kanssa ❤️😍 Ja kyllä, ihailen kaikkia, ketkä uskaltavat nousta lavalle ihmisten eteen ja jotka strippaavat 🔥 Ihan mahtavia numeroita jälleen kerran, joten iso kiitos Lahti Burlesque Ry, että järjestitte kaksi päivää nakubalettia. Siitä huolimatta, etten päässyt kuin lauantaina. Kuitenkin iso sydän teille, tuun jatkossakin katsomaan ❤️

Toinen juttu, missä oon käynyt on pin up- tai alternative- kuvaukset. Viimeksi kävin Orimattilassa, Myllykulmankoskella. Itse valikoin yli 100 kuvasta seitsemän. Vaikea oli valita, koska jo raakakuvat olivat hienoja. Joten miltä mahtaa näyttää valmiit? 🤭 Kuulun siis Pin-Up Petrols Ry- nimiseen yhdistykseen, jossa on mahtavan erilainen porukka. Oon osallistunut myös muutamaan kilpailuun, mutta jättäytynyt nyt kuitenkin jo pois niistä. En ole tarpeeksi jotain niissä kisoissa, oon liian ujo ja herkkä. Oon sitä kautta kuitenkin saanut muutaman upean naisen mun kavereiksi vaikkakin facebookin puolella, koska he asuvat ympäri Suomea. Koko harrastus on tuonut mulle uusia ihmisiä elämään, näkökulmia asioihin, oivalluksia, onnistumista ja yhteisöllisyyden tunnetta. Mä todella nautin olla Petrols ❤️

Viimeiseksi voinen kertoa, että otin kolmen kuukauden harkinnan jälkeen lävistyksen. Medusa- huulilävistys. Teki kipeää mutta on sen arvoinen. Nyt on huuli niin turvoksissa, että saatte aika pian ottamisen jälkeen otetun selfien.

Oikein ihanaa syksyä kaikille ja kovasti voimia 💚

~ Hilda

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s