Kuka on tilin takana

Kuka mahtaa olla Mielialakeiju- instatilin, Bipopään päiväkirja- facesivun ja tämän pölyisen blogin takana?

Kuva: S. Tammi

Helpoin ois sanoa nimi ja ikä plus kotikunta, mutta hei, se ei kerro musta tai persoonasta mitään. Joten, kokeillaan sanoittaa ne toisella tavalla. (Veikkaan, että mun nimellä ja iällä tai kotikunnalla ei ole mitään syvempää merkitystä muille kuin mulle.) On yllättävän hankalaa kertoa itsestään eri tavoin.

Mä olen värikäs persoona ulkoisesti, sinisiä hiuksia myöten (jotka värjättiin kuvauksia varten, haha). Mun vaatekaapista löytyy niin väriä kuin mustaa, ihme kyllä tasapuolisesti. Yksi asia yhdistää kumpaakin väriä; helmat ja tyyli. Vaatekaapin sisällöstä suurin osa on 50-lukua jäljittelevää uustuotantoa (pari vintagevaatetta on), jotka oon löytänyt kirpputorilta joko livenä tai Facebookin parhaasta kirppisryhmästä. Vaatekaapista löytyy myös ihan ”perusrytkyjä”, joihin kuuluu T-paidat, topit ja hupparit sekä tavalliset farkut.

Harrastan monta eri asiaa ja innostun helpolla, mikä on psykiatrin mielestä hyvä asia, mutta siinä piilee myös ylikuormittumisen vaara. Mä nimittäin valokuvaan, kirjoitan, luen kirjoja keskittymisen puitteissa, pelaan videopelejä, kuuntelen musiikkia, teen palapelejä sekä katselen elokuvia ja sarjoja. Suosikkeja on todella monia, ei tähän mahdu luettelemaan!

Erillinen maininta sille, että mä toimin myös mallina erilaisissa tfcd- hengen mukaisissa projekteissa. Oon ollu mm. pinup-tyttönä, vanhassa sinkkikylpyammeessa, korjaamotyttönä, UV-valokuvauksessa… Miksi mainitsen malleilun erikseen? Koska minä, ujo tyttö joka ei uskalla luottaa itseensä, toimii mallina. Se syrjitty ”ruma” tyttö, joka jätettiin ulkopuolelle.

Mä toivon, että jonain päivänä luotan itseeni. Että koen olevani jotain muuta kuin se syrjitty, ruma tyttö. Että mä en aliarvioisi omaa osaamista.

Kuva: instagram

~ Hilda

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s